Blog

Çarşamba, 16 Nisan 2014 21:00

EkspoMED 2014'de AVM Sağlık

Avrasya'nın en kapsamlı Medikal Fuarı expoMED, 3 - 6 Nisan 2014 tarihleri arasında 21. kez kapılarını açtı. 1300'ün üzerindeki firma ve firma temsilciliğini, 70 ülkeden 30.000 üzerinde profesyonel ile Tüyap çatısı altında bir araya getirdi.

Ülkemiz için çok önemli olan bu etkinlikte AVM Sağlık Hizmetleri olarak fuardaki yerimizi aldık. Fuara katılma amacımız; ülke genelindeki distribütor firmalara, ürünlerimizi kullanalan müşterilere ve ürünlerimizi incelemek isteyen katılımcılara; yeni teknolojilerin tanıtılması, nörofizyoloji konusunda yeniliklerin bir araya getirilmesidir.

Fuar kapsamında gelen yeni yurdışı firmalar ile görüşmeler yapıldı. Yeni anlaşmalara kapı aralayan bu girişimler, ülkemiz açısından daha kaliteli ve daha ucuz tıbbi cihaz ve malzemelerin ülkemize getirilmesini sağlayacaktır.

Namık Kemal Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği bölümü tarafından bu yıl 3. kez yapılan Öğrenci Sempozyumunun ExpoMED de gerçekleşen Öğrenci Poster sunumlarında, Avm Sağlık Hizmetleri olarak sponsor olduk. Bu güzel etkinlikte, geleceğin değerli biyomedikal mühendislerine destek için yanlarında olduğumuz gösterdik.

Fuarda standımıza ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Daha sonraki etkinliklerde görüşmek dileğiyle...

avmlogo

AVM Sağlık Sistemleri ürün ve hizmetleri konusunda ilgileniyor ve yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız; bizi takip edin...

encoksatan logo

orjinal-urun

İletişim

AVM Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Küçükbakkalköy Mh. Gül Ağacı Sk.
No:13 34750 Ataşehir - İstanbul

Tel: +90 (216) 368 18 00
Faks: +90 (216) 368 19 00

E-posta: bilgi@avmsaglik.com.tr