Blog

Pazar, 20 Nisan 2014 21:00

30. Nörofizyoloji Kongresinde AVM Sağlık Fark Yarattı

Türk Nöroloji Derneği tarafından bu yıl 30. su düzenlenen Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG Kongresi, Antalya'da 16-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. AVM Sağlık olarak Kongre'de ürünlerimizi sergilemek ve yeni nesil cihazlarımızı değerli katılımcılara tanıtmak için stant açtık. Ayrıca kongre süresünce doktor ve teknisyenlere verilen EEG ve EMG kurslarında cihazlarımız eğitimler sırasında kullanıldı.

İlk günden başlayarak son güne kadar EEG ve EMG kursları yapıldı. Bu kurslarda AVM Sağlık olarak Neurosoft Firmasında ithal ettiğimiz yeni nesil EEG EMG cihazlarını eğitici kişilerin hizmetine sunduk. Aynı etkinlikte diğer markalarda aynı hizmet sunumu yaptı. Kursa katılan tüm katılımcıların ülkemizde satılmakta olan EEG ve EMG ürünlerinin aynı ortamda kıyaslama yapma imkânları oldu. Bu durum herkes için bulunmaz bir fırsattı.

 

EEG Kursunda Öne Çıkan Neuron Spectrum 5 EEG Cihazı

EEG kursunda tüm firmaların getirdikleri ürünlerin çekim görüntüleri incelendi. Artefaktsız temiz çekim ve kullanım kolaylığı kriterlerine göre, AVM Sağlık tarafından ülkemizde satışı yapılan Neuron Spectrum 5 EEG cihazı diğer ürünler arasında öne çıkmıştır. Kurs sırasında Video Monitorizasyon yapabilen tek ürün  yine Yeni Nesil EEG cihazımız oldu. Cihazımız tüm katılımcıların ilgisini çekti.

EMG kursunda yine aynı şekilde diğer firmalar ile birlikte ürünlerimiz kurs sırasında gösterildi. Neuro Mep Micro EMG cihazımız ile kullanılan Neuro-MEP.Net yazılımının üstün özellikleri, cihazın, diğerlerine göre bir adım öne çıkmasını sağlamıştır.

 

Kongredeki Tek TMS Cihazı

Nörofizyoloji ekipmanları içerisinde artık olmazsa olmaz olan TMS cihazları önemini her geçen gün artırmaktadır., Kongredeki standında ve kurs demonstrasyonlarında, TMS cihazını gösterebilen yine AVM Sağlık oldu. Neurosoft firmasından ithal ederek ülkemizde satışı yapılan Neuro-MS/D TMS cihazı ile MEP uygulaması gerçekleştirildi.

 

 

Yeni Nesil Bağlantı: USB

Teknolojinin ilerlemesi artık hayatımızın her safhasına etki etmektedir. İş süreçlerindeki değişim artık bu değişime ayak uyduramayan ürünlerin de değişimini ve ayak uydurmasını gerekli kılmaktadır. Cihazlarımızın bilgisayar ile  kayıt ve görüntüleme için tek bağlantısı olan USB özelliği tüm katılımcıların ilgisini çekti. USB bağlantısı ve Windows işletim sistemi olan her türlü cihaz ile çalışabilen EEG ve EMG ürünlerimiz kullanıcıların hayal güçlerini zorlayacak düzeydedir. Yeni nesil tablet  bilgisayarlarda kolaylıkla kullanılabilmesi, her yerde tak-kullan ile çalışabilmesi, en son işletim sistemi yazılımları ile uyumlu olması, kullanıcıların eski teknolojilere bağımlılığını ortadan kaldırmaktadır.

Tüm bu özellikler, kongredeki kurs demonstrasyonlarında ve standımızdaki ürün tanıtım incelemelerinde tüm katılımcıların haklı övgülerini almıştır.

 

 

30. Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG kongresinde standımızda ve kurslar sırasında ürünlerimizi inceleyen ve olumlu geri bildirimler veren tüm katılımcılara teşekkür ederiz…

 

 

 

avmlogo

AVM Sağlık Sistemleri ürün ve hizmetleri konusunda ilgileniyor ve yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız; bizi takip edin...

encoksatan logo

orjinal-urun

İletişim

AVM Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Küçükbakkalköy Mh. Gül Ağacı Sk.
No:13 34750 Ataşehir - İstanbul

Tel: +90 (216) 368 18 00
Faks: +90 (216) 368 19 00

E-posta: bilgi@avmsaglik.com.tr